Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szabó Henrietta Sarolta
25, Balatonfüred

Érettségivel rendelkezem. A kutyám a legfőbb hobbim, de szeretek utazni, kirándulni, jelenleg vendéglátásban dolgozom, most fogok a média területére váltani. Az a célom, hogy műsorvezető lehessek. A versenyre édesanyám nevezett be, és mivel az ő szava szent és sérthetetlen, ezért itt vagyok. Régebben modellkedtem, aztán nagyjából nyolc évre abbahagytam, és most érzem úgy, hogy újra szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretek szerepelni. A kutyám a mindenem, az időm nagy részét vele töltöm. Ő egy francia bulldog, Kenzo a neve. Imádok utazni, sok hely van a bakancslistámon, ahova el szeretnék jutni. 

A 158 cm magas Henrietta csillagjegye nyilas, kedvenc étele a gyros, itala a epres zöldtea. Legszívesebben Nigel Stately-t hallgat, parfümben pedig a Carolina Herrera a kedvence.

Tündérszépek – 2020