Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Mészáros Réka
24, Perkáta

A 24 éves Mészáros Réka jelenleg Perkátán él a családjával. Nagyon szereti a gyerekeket és az állatokat, ezért gyógypedagógiai asszisztensnek és kutyakozmetikusnak tanul. Imád sportolni: futni, táncolni, infrashape edzéseket végezni. Szabadidejét főként a családjával és a barátaival tölti. A Tündérszépekre azért jelentkezett, mert büszkén képviselné Fejér megyét a versenyben, otthon érzi magát a színpadon, szeret szerepelni, és nagyon motiválónak tartja, hogy a verseny háziasszonya Kocsis Korinna.

Réka a Rák csillagjegyében született, 165 cm magas. Kedvenc étele a milánói spagetti és a rántott sajt, itala a víz és az ananászlé. Szívéhez legközelebb jelenleg Mabel – Dont Call Me Up című dala áll, ha pedig teheti, Paco Rabanne Olympea parfümmel fújja be magát.

Tündérszépek – 2020