Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Takács Rita
23, Szakály

A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok pénzügy és számvitelt, emellett dolgozom rendezvényeken. A hobbim az egészségmegőrzés, az edzés, például az aerobik és a zumba, továbbá az egészséges táplálkozás, életvitel folytatása, folyamatos tanulása. A megmérettetésre azért jelentkeztem, mert a barátaim, rokonaim évek óta biztatnak, hogy próbáljam ki magam egy szépségversenyen. Profi fotózáson most vettem részt először, ami tetszett, és szívesen fotómodellkednék a jövőben is. Szeretek sminkelni és egyszer szeretnék egy sminkes képzést is elvégezni.

Rita 163 centiméter magas, csillagjegye Vízöntő. Kedvenc étele a bolognai spagetti, itala a Zero Fuzetea. Szereti Maluma számait, a parfümök közül pedig Rihanna Nude „white” illatát preferálja.

Tündérszépek – 2020