Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tar Bianka
23, Keszthely

– A mottóm: „Álmodd meg! Tervezd meg! Váltsd valóra!” E három igazság mentén élek, s talán ezért is van, hogy ennyire kiegyensúlyozott vagyok. Ebből adódóan a környezetem pozitív és vidám kisugárzásúnak tart. A hobbim a testmozgás és a tánc, melyek gyerekkorom óta meghatározzák a mindennapjaimat. A személyi edzősködés mellett a vendéglátásban is dolgozom. Fontosak a barátaim és a családom, illetve a kiskutyám Zara. A párom buzdított, hogy jelentkezzek a versenyre. Szerintem fontos, hogy milyen a megjelenése egy hölgynek, viszont a belső értékek ennél is lényegesebbek. Határozott jövőképem van: szeretnék olyan speciális mozgásstúdiót létrehozni, ahol a csoportos fitnesz órák a testi fogyatékossággal élő társaink részére is elérhetők lennének.

Bianka 163 cm magas és a halak csillagjegyben született. Kedvence a csirkés saláta és a narancslé. Demi Lovato zenéjét szereti a legjobban, parfümök közül pedig Naomi Cambell márkáját használja.

Tündérszépek – 2020