Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Burai Boldizsárné
29, Decs

Burai Boldizsárné háztartásbeli, három kisgyermek édesanyja. Azért jelentkezett a versenyre, hogy bebizonyítsa: egy háromgyermekes anyukának is ugyanakkora esélye van nyerni, mint másnak. Nagyon büszke a családjára. Hatalmas álma, hogy megnyerje a szépségversenyt és arc-modell lehessen.

Versenyzőnk magasság 160 cm, csillagjegye a Mérleg. Kedvenc étele a rántott karfiol, -csirkemell és sültkrumpli, kedvenc itala pedig a kaktuszos Topjoy. Zenében a Fly project: Toca toca című dala a kedvenc, míg parfümben Beyoncé: Orchidea illatát kedveli.

Tündérszépek – 2022