Tündérszépek – 2021

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Lasancz Brigitta
21, Szentlőrinc

Brigitta három éve végzett a villányi Teleki Zsigmond Mezőgazdasági iskolában, kertészként. Jelenleg egy népszerű patacsi étteremben dolgozik. Szabadidejében nagyon szeret autókkal foglalkozni, illetve ilyen jellegű eseményekre járni. Azért jelentkezett erre a versenyre, mert új dolgokban szeretné kipróbálni magát. Családja, és párja is bíztatta, hogy jelentkezzen a 2021-es Tündérszépekre.

Magassága 165 cm, csillagjegye bak. Kedvenc étele a hortobágyi palacsinta, itala a jeges tea. Kedvenc zenéje Calvin Harris-től a This is what your came for, kedvenc parfümje a Luck for Her.

Tündérszépek – 2021