Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tótpeti Lili
18, Nagykanizsa

– A Mező-gimnáziumban tanulok, most készülök az érettségire. Korán, már 4 éves koromban kezdtem el lovagolni, azóta is imádom a sportot. Feltölt energiával, lendületet ad az iskolában és teljesen kikapcsol. Ezért sok időt töltök a lovammal Habcsókkal, nagyon szeretném jobban megismerni, a mozdulatait, a viselkedését. Ez azért is fontos, mert együtt versenyzünk a díjugrató bajnokságban. Nem olyan régen kezdtünk, néhány viadalon már megcsillogtatta a tudását, remélem hosszútávon együtt még ügyesebbek lehetünk. Emellett érdekel a modellkedés is, ugyan még sosem foglalkoztam vele, de kipróbálnám magam a kifutón. A Tündérszépek 2020 szépségversenyt pedig egy jó kihívásnak tartom.

Lili 170 cm magas, a Rák jegyében született. Kedvenc étele a tiramisu, italok közül pedig a narancslé a favorítja. Legszívesebben Calvin Harris zenéjét hallgatja, parfümből pedig a Chanel-t választja. 

Tündérszépek – 2020